2012-05-11 08:27:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - a fantáziája szárnyal

Napi horoszkóp május 11.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A fantáziája szárnyal, de a valóság nem mindig a kedvére való. Ám az önön is múlik, hogy milyen valóságot teremt maga köré az álmaiból. Talán Don Quiote-nak nézik, de ha ön boldog, akkor legyen inkább így!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Némi haladékot kapott a sorstól, hogy jobban átgondolja a lehetőségeit. Ahelyett, hogy kockázatos üzletekbe vágna, vigyázzon inkább jobban a megtakarításaira. És a házát semmiképp ne tegye kockára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szétszórt és figyelmetlen lehet a mai napon. Ezért nem jó a mai napra semmi komoly tárgyalást, nagy odafigyelést igénylő munkát, pláne szerződéskötést időzítenie. Inkább a favágással, a rutin munkákkal foglalkozzon.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Magánéleti problémákra számíthat ma és ezen a hétvégén. Hogy ez mennyire súlyos, az azon is múlik, hogy ön milyen mintákat hozott magával a gyerekkorából. A tudattalan nagy úr, és nagyon nehéz tetten érni. Legalábbis önmagában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne törődjön azzal, mit is mondanak mások: ha ön biztos a céljaiban, akkor jobb, ha ahhoz tartja magát, mert különben minden szél csak elfújja. A célt csak akkor tudja ugyanis elérni, ha tartja az irányt. Különben épp ön igazol másokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Végre elhárulhat egy nagy akadály az ön útjából, amely miatt eddig nem tudta a legfontosabb tervét megvalósítani. Akkor itt az ideje a végső nekirugaszkodásnak, hogy végre azt tehesse, amihez igazán kedve van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön nagyon megfontolt mostanában, és jól is teszi: nem árt az eszére hallgatni. De azért nem szabadna minden érzelmét elnyomnia. A mai nap ismét válaszút elé állíthatja. Nem könnyű a döntés, ne hamarkodja el. Még ne véglegesítsen semmit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem mindig van összhangban az, amit mond, és amit tesz. Ezzel nem csak a környezetében élőket képes megzavarni, hanem magamagában is hasadtságot okoz. A lélek ezt nehezen viseli, még, ha az esze jól kezeli is e kettősséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Több jó dolog történhet ma önnel, de ehhez az kell, hogy legyűrje a rosszkedvét, és lássa meg a lehetőségeket is, amelyek pedig körbeveszik önt. Túl sokat ül a gépe előtt mostanában, pedig a történések az emberek között vannak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Borongós kedvű, és ez megakadályozza abban, hogy valami jót tegyen. Pedig alkalma nyílik a jócselekedetre: ha csak annyi is, hogy megetet egy macskakölyköt. Ez már új utakat nyit meg lelke csatornáiban. Folytassa így!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Végre túl kellene lépnie a múlton, mert ez nehezíti, hogy a jelen pillanatot teljességében és szépségében megélhesse. A múlt, ami összetörte a szívét már elszaladt. A szíve ismét ép, egész, ha el tudja siratni - és elengedni végre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szerelmével ma nagyon kellemes napra számíthatnak. Feltétlen bizalommal vannak egymás iránt, elismerik erényeiket és elnézik a másik hibáit is. Ez utóbbiban persze önnek kell jó példával elöl járnia.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: